EL PARLAMENT A CASA - Xerrades amb en Lluís Llach

El parlamentari i actual president de la comissió del procés constituent, en Lluís Llach, està en disposició d'anar als pobles a fer xerrades per aproximar el Parlament al ciutadà.

La idea és fer una xerrada amena i propera, on el parlamentari parli uns 15-20 minuts explicant el seu punt de vista de la situació actual del procés, del país i de com es treballa, des del Parlament, per construir la nova República. La resta de xerrada vol que sigui el poble que li faci preguntes, establint així un diàleg obert. Així es busca despertar l’interès de les persones que no estan especialment sensibilitzades pel procés però poden tenir curiositat per sentir en Lluís Llach. I, d’aquesta manera, implicar més població en el Procés Constituent des de la proximitat amb els polítics.

En Llach fuig de les etiquetes que separen i ve com a parlamentari, no com a JxSí, ni CUP, ni ANC, ni OC…; és per aquest motiu que ens va venir a buscar a nosaltres, Rius de Llibertat, perquè som una associació independentista i independent, una xarxa de gent activa dels nostres pobles (gent de l'ANC, comissions de festes i associacions vàries) que ens hem unit per organitzar-nos i treballar conjuntament, fent actes de tota mena.

És una època molt determinant de la nostra història, encara són moments de calma, però es preveu que d’aquí a mig any comenci a avançar el procés. Rebrem grans atacs per part del govern espanyol, llavors necessitarem, més que mai, tot un poble unit, alegre i combatiu en defensa de les nostres institucions, no com a concepte polític i sí com d’ alliberament nacional.

Rius de Llibertat portarà l’agenda dels actes de l’Alt i Baix Empordà, Gironès, Garrotxa, Pla de l'Estany i Selva per a gestionar les seves xerrades, amb eficiència i un bon repartiment per tot el territori.

En Llach s’ha ofert a fer les xerrades els dijous tarda, divendres i dissabtes. Per tant, el poble o associació que ho desitgi ha d’enviar un correu a info@riusdellibertat.cat, indicant quina d’aquestes opcions li interessa més de manera aproximada, ja que ens hem d’organitzar entre tots i amb ell. Rius de Llibertat farà saber als pobles la data proposada que, si cal, es podrà canviar.

Per organitzar l’acte es fa servir, entre d’altres, la potent xarxa que té l’ANC en el territori per fer contactes, però també el pot organitzar el casal de la gent gran, les dones cuineres, l’esbart dansaire o qualsevol altra associació. L’objectiu és apropar-se a la gent que també necessitem i que no són ara mateix en el procés. Als pobles que faci falta per manca d’ANC i altres associacions, Rius de Llibertat s’ofereix a coordinar l’acte, i així poder arribar a tot arreu.

Tant si us ha quedat algun dubte com si us voleu afegir a la llista de pobles que volen tenir en Llach xerrant a casa seva, envieu un correu a info@riusdellibertat.cat

Gràcies per la vostra atenció i endavant, sempre endavant.

Rius de Llibertat


ÚLTIMES ACTIVITATS REALITZADES:
PROPERA ACTIVITAT:

Create a free web site at www.plisweb.com